Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en på mitt eget trinn, men har også kontakt med en eldre fyr..

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er 14 år og snakker med en gutt på 16. (Vi kan kalle han "Ole") Vi snakker på Snapchat daglig i sånn ca. 5 dager. Jeg har sett han på skolen en del ganger, og han har vært sammen med en på trinnet mitt før. Han går i 10. og jeg går i 8. Jeg har snakket litt med mammaen min om alder forskjellen. Jeg syntes han er veldig hyggelig og søt! Det er jo 2 år mellom oss. Det virker jo litt mye, men jeg vet ikke helt. Jeg er ikke klar for sex i det heletatt, men det er jo hyggelig med en kjæreste. Han har gikk meg et kompliment på utseende, og da ble jeg litt sånn rar i kroppen. Blir litt sånn uvel/kvalm. Jeg har aldri snakket med han sånn på ekte, og jeg kjenner han ikke veldig godt. Jeg er forelsket i en på trinnet mitt, og det er jeg mer komfortabel med. Jeg føler jeg blir veldig stresset av "Ole". Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Vil ikke sende ut feil signaler:( Jeg Jan ha litt vanskeligheter for å sove når jeg har en sånn kvalme... Hilsen en stresset og forvirret jente.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Når det gjelder følelser, er ikke dette noe vi kan bestemme over selv om vi gjerne skulle ønske det.  Det viktigste er at du stoler på deg selv og magefølelsen! Om du liker en på trinnet ditt, vil dette kanskje føles både enklere og mer riktig - flørt litt! :) Jeg legger ved en link om aldersforskjell, og husk at du ikke må ha kontakt med "Ole" om du ikke ønsker.  Lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell