Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kjæreste, men jeg tror at jeg har fått følelser for en annen. Hjelp!

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har vært sammen med en gutt i litt over 1 år, men nå begynner jeg å bli usikker. Jeg tror jeg har fått følelser for noen andre. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!! Jente, 16 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår at disse følelsene kan være forvirrende. Du har jo tross alt vært sammen med denne gutten i et helt år, og nå tror du at du har følelser for noen andre. Det forstår jeg kan skape en indre konflikt inne i deg. Men om du har fått følelser for denne andre gutten, så er det sånn det er. Hjertet er vanskelig å bestemme over. 


Men om du skal gjøre noe med denne andre forelskelsen eller ikke, det kan du bestemme. Men om du er usikker på ditt forhold og på han, og heller vil slå opp enn å være sammen med han, da burde du gjøre det. Og om du da også vil prøve å bli sammen med denne andre fyren, da er det en annen ting du også må vurdere. 

Men jeg anbefaler at du virkelig tenker godt over dette før du bestemmer deg. Om du finner ut at du vil fortsette å være sammen med din nåværende kjæreste, da må du la denne andre gutten gå. 

Skal legge noen artikler under som jeg anbefaler at du leser for å prøve å hjelpe deg med på sortere følelsene dine litt bedre. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse