Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en eldre gutt som bor langt unna, hva gjør jeg?

Jente 16 år
 

Spørsmål

hjelp! jeg er krise-avstandsforelsket i en 23 år gammel gutt! han er en bekjent av broren min og han har vært rundt om i området vi har bodd på de siste dagene. problemet er at jeg ikke kommer til å se han før om et år og jeg greier ikke tenke på noe annet enn han! vi har bare så vidt hilst, men jeg for usikker til å snakke med han siden det er så mange andre folk, og jeg er en del yngre. jeg tenker på han hele tiden, hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er utfordrende for deg. Forelskelse kan være veldig vanskelig, men også veldig fint noen ganger! Både aldersforskjell og avstanden mellom dere kan gjøre dette vanskelig. Du må likevel ikke gi opp, for det finnes flere gutter der ute og du skaffer deg mye erfaring! 


Snakk med noen om følelsene, se fremover og hold deg i aktivitet. Ikke minst må du gi deg selv tid. Det kan være vanskelig en stund, men heldigvis ikke for alltid! Ta gjerne en kikk på linkene, dette fikser du :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Zelda om forelskelse

Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Forelsket som Zelda og klarer ikke tenke på noe annet? Eller har du ikke kjæreste og er litt miisunnelig? Les mer på emnet "Forelskelse" her på ung.no.

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell