Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
116111.no
116111.no

Jeg er usikker på om han liker meg. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Heii jeg er forelska i en gutt. Men han e sån vi koser og kysser og så dagen etterpå er liksom alt glømt.... så sir han vi må møtes alene. Så sir eg ja❤️..... så ser eg skal vi møtes så sir han nei. Og er så dritt lei av de. Tror ikke han lika meg tror bare han lika og kose med meg. Eg prøver og ikke like han men d går ikke fordi e lika han sånn:(

Besvart 12.08.2017 22:42
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er vanskelig for deg. Det er ingen god følelse å like noen, og ikke vite om følelsene er gjensidige. Jeg tenker at det vil bli vanskelig å leve sånn på sikt, så jeg syntes du skal snakke med gutten om det som er vanskelig. Fortell at dette gjør deg usikker og at det er vanskelig å være sammen med han når han sender ulike signaler. 

Hvis han bare vil kose med deg er det kanskje bedre å gå videre, det kan du jo tenke litt over når du har snakket med han. Det vil føles lettere med tiden.

Jeg legger ved en nyttig artikkel. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse