Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kjæreste, men har mer følelser for en venn. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år.og jeg har en sjereste men jeg har hår mere føleleser for en venn.men jeg vil ikke såre følelsene ti kjeresten min. Jeg vet ikke va jeg skal gjøre for jeg vet ikke om han liker meg. men jeg er red for at jeg skal dumme meg ut.:(det er domt og ha slike tilfeller.ha synes du jeg skal Gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Jeg tenker med engang at dette er en litt kjip posisjon for deg. Hvis du ikke har følelser for kjæresten din lenger er det ikke vits å være sammen med han bare fordi du er redd for å såre følelsene hans. Det sårer nok følelsene hans mer at du bare er sammen med han uten å like han. Da er det bedre at du bare sier det som det er uten å drøye det unødvendig lenge. 

Ta det første steget! Mange angrer på at de ikke gikk bort til den de liker. Det er ikke så skummelt som man skulle tro. Det kan være at du får avslag. Men hva så? Da kan du vite at du var tøff nok til å følge hjertet ditt. Men tenk om du får et ja og et smil tilbake? Hvis du ikke tar det første steget vil det kanskje aldri skje.Den største frykten for mange er å bli avvist, men hva så? Da kan du si til deg selv at du var modig nok til å følge hjertet ditt.

Les artiklene nedenfor.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse