Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket, men føler meg tatt for gitt. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei, denne sommerferien har jeg og en gutt holdt på - vi snakka sammen hver dag i ferien, og var masse sammen i sommerferien, både alene og med andre venner. Vi har hatt sex, og ikke holdt noe hemmelig for venner/familie. Men den siste 1 1/2 uka (da ferien slutta) har vi nesten ikke vært sammen eller snakka sammen. Jeg er stormforelska i han, og han har tidligere sagt at han er forelska i meg, men nå er jeg veldig usikker på hva han føler. Vi startet på ulik vgs, og begge er alltid veldig opptatt med trening og har alltid noe sosialt på agenda, så vi får omtrent aldri tid til å møtes for å snakke sammen - og det virker ikke som at han tar noe initiativ til å møtes heller. Så mitt spørsmål er; på tross av at jeg føler meg litt tatt for gitt (alltid jeg som kontakter først osv.), bør jeg fremdeles satse på han - for han er min første virkelige forelskelse, eller bør jeg la det sakte gå over til vi slutter å snakke (men da er det garantert at jeg blir såra)? Trenger noen kloke ord!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg. Jeg har ikke tro på at forholdet vil fungere i lengden om du føler deg tatt for gitt. Mitt tips er å ta tak i problemet her og nå, og se hvor det fører deg. Hvis du vil satse på han syntes jeg dere burde prate sammen, og få klarhet i en del spørsmål. Hva føler han, og hva tenker han om fremtiden? Jeg legger også ved noen nyttige artikler. 

Om du tviler på at han kan gi deg det du ønsker er det kanskje ikke noe å satse på, men den avgjørelsen trenger du ikke ta før dere har pratet skikkelig sammen. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse