Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min og jeg liker samme gutt. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år å har et stort problem fordi jeg å en venn liker samme gutt å så hadde vi en avtale at ingen av oss skulle prøve oss på han men for to dager siden hadde venninna mi en hemmelighet så i friminuttet sto det en hel jentegjeng rundt meg å småhvisket om hemmeligheten også sa en annen det til meg å hemmeligheten var at de var sammen. Jeg ble litt sjalu men mest skuffa for at henne hadde denne hemmeligheten å ikke følget avtalen. Det er den eneste gutten jeg liker på hele skolen å jeg har MARERITT om å være singel

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vondt for deg. Jeg syntes du skal snakke med venninnen din og vise at dette er vanskelig for deg. Det er hennes valg, men du har helt rett til å vise at du syntes det er dårlig gjort. Fortell hvordan du føler deg, og hør hvordan hun responderer. Hun velger selv hva hun vil gjøre med det, men da er hun oppmerksom på hvordan du føler det. 

Det er godt mulig de fortsetter å være sammen, men da vet dere begge hva den andre tenker. Det kan ta tid å se de sammen, men jeg kan garantere at det finnes flere fisker i havet. Det var kanskje ikke meningen at det skulle bli dere to - da kan du ta kontakt med noen andre gutter. 

Jeg legger ved en nyttig artikkel. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse