Hopp til hovedinnholdet

Hva kan man forvente av en fyr på 25 år som er forelsket?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg liker en fyr på 25. Tingen er at jeg ikke vet hvordan så gamle folk er når de liker noen, om reglene endres på en måte? Fordi sist jeg likte noen var jeg 18, og han jeg likte var også 18. Er det sånn at man faller for en jente like kjapt og blir nervøs og sjenert rundt henne, ikke tør å snakke med henne osv Tenker på henne hele tiden og sånn? Kort sagt, kan man forvente seg den samme oppførselen av en fyr som er 18-ish og forelsket som en som er 25? Eller er Det slik at når en kommer i 20-årene er en såpass moden at man bare tar initiativ med full selvsikkerhet vis en virkelig liker noen, uten å være noe særlig sjenert?? Og faller man pladask for noen like kjapt og intensivt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Dette vil nok variere veldig fra person til person. Noen gutter er nervøse og stresset uansett hvilken alder de er. Når man er forelsket blir man jo ofte mer nervøs og sjenert - det er ikke alltid at dette går over jo eldre man blir. På den annen side må du kunne regne med at gutten har blitt mer moden og kanskje mer sikker på seg selv også. Mange gutter på 18 år er fortsatt uerfarne og usikre på hvordan man skal gå frem når de er forelsket. Dette er helt naturlig. Likevel vil det være normalt at de utvikler seg med årene og blir mer sikre på hvordan de skal gå frem og hvordan de skal vise jenta at det er interesserte. 

Likevel er det ikke alle 25-åringer som er sikre og trygge på seg selv. Dette vil variere ut fra personen. Alder er likevel ingen hindring for at man kan forelske seg like fort og intenst som man gjorde da man var yngre. Noen merker kanskje forskjell på dette fordi ting kan bli mer altoppslukende under puberteten, men man kan bli fort forelsket når man er eldre også:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell