Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg gå frem når jeg kjempe forelsket i en gutt?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har likt same gutt i 3 år altså fra den dagen jeg møtte han... Jeg kunne ha blitt sammen med han ,men jeg tenker for mye på bestevenninne mine ,jeg svarte nei på melding en gang fordi mine 2 bestevenninner likte han etter en stund ble han sammen med den ene .... Og jeg elsker han så mye..jeg prøver å slutte å like han ,men vær gang jeg spør meg selv hvem liker jeg så kommer han opp i hodet mitt!!! Han flørter med meg nå (han klemmer meg også lukter han på meg mens han klemmer meg også sier han snille ting til meg ,men samtidig er han på en annen venninne ,men hun har KJ som går på et annet skole ...hva burde jeg gjøre .? Jeg tørr ikke å spørre han om han liker meg eller ikke ...fordi det blir jo bare kleint...dagen etter Jeg er så forelska trodde aldri jeg skulle bli det.. Hva burde jeg gjøre?? Svar pliss

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg skjønner at dette er en komplisert situasjon for deg. Jeg forstår det sånn at dine to bestevenninner pleide å like denne gutten, og at en av de er nå hans eks. Jeg synes ikke du skal måtte avholde dine planer om å bli sammen med denne gutten, når din andre venn ikke gjorde det. Om hun ikke tok hensyn til at denne tredje venninnen også likte han, så trenger nok ikke du gjøre det du heller. Men, du må nok si i fra til hun om at du liker han og har lyst til å prøve deg, så du ikke lyver til hun. 


Og det er rart at denne gutten flørter med en annen jente - også siden hun har kjæreste - men det er ikke noe du nødvendigvis trenger å bry deg noe om. Du må nok bare fortsette å snakke med han og prøv å flørt litt her og der, for å bygge opp en kontakt med han. Etter hvert så blir det nok ganske naturlig å spørre han om han liker deg, og da må du bare se hvordan det går etter det. 

 

Dette ordner seg nok. Jeg skal legge noen artikler til under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til. 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse