Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg skjule for mamma og pappa at vi er sammen? Hvis jeg skal ha han med meg hjem,hva skal jeg si uten at de skjønner at vi er sammen?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg og kjæresten har vært sammen i snart 2 mnd. Jeg tør ikke å si til noen at vi er sammen (bare noen få venner vet det),fordi jeg synes det er kleint.Det er ikke det at jeg er flau over å være sammen med han,men heg synes kjæresteting er flaut og kleint. Mamma og pappa vet heller ikke om forholdet vårt,men vi vil gjerne begynne å være mer med hverandre etter skolen,hos hverandre. Hvordan kan jeg skjule for mamma og pappa at vi er sammen? Hvis jeg skal ha han med meg hjem,hva skal jeg si uten at de skjønner at vi er sammen?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg skjønner at du synes det er flaut og kleint, når det er sagt så er det ikke riktig å skjule et forhold for foreldrene dine. Du måtte du jo ha snakket usant til dem, og som vi vet varer ærlighet lengst. Jeg vil ikke anbefale deg å holde det hemmelig for foreldrene dine. Jeg vil råde deg til å snakke med foreldrene  dine om dette og være åpen med dem. 

Hvis du synes det er flaut og ikke er helt moden for å ha kjæreste er det kanskje ikke så lurt å ha kjæreste. Dette er noe du må kjenne på selv, men utifra det du skriver virker det kanskje som om du ikke er helt klar. 

Se gjerne på vedlagte artikler. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Når er det OK å overnatte hos kjæresten?

To tannbørstrer og tannkrem (colourbox.com)

Mange ønsker å sove over hos kjæresten sin. Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

Les mer

Bli bedre kjent med kjæresten din

Gutt hvisker til jente (colourbox.com)

Noen kjenner hverandre godt og vet alt om kjærestens ønsker og behov. Andre vet ikke så mye. Kanskje kan det å bli litt mer kjent med andre sider av kjæresten gjøre at forholdet blomstrer?

Les mer

Får du lov til å ha kjæreste?

To som holder hender (colourbox.com)

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse