Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg kjøpe til kjæresten? 

Jente 16 år
 

Spørsmål

kjæresten min er 20år og jeg er så usikker på hva jeg skal kjøpe i julegave... jeg tenker ring,smykke eller klær, men jeg er så usikker... jeg har tenkt og tenkt men jeg kommer ikke fram til et valg... viss jeg skal kjøpe ring så vet jeg ikke hvordan ring og om hvordan den skal se ut, og det samme gjelder smykke og hvor mye penger jeg skal bruke på det. Trenger virkelig hjelp.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Virker som at du har mange gode ideer til gave i vært fall. Jeg tenker at du først må bestemme deg for hvor mye penger og arbeid du skal legge inn i gaven. Vil vel egt anbefale å ikke bruker for mye penger for da kan dere fort ende opp der at dere føler press til å kjøpe dyre gaver til hverandre ved hver anledning. Det viktigste er jo at det kommer fra deg. Det er også et pluss hvis det er noe han ønsker seg eller noe han faktisk har bruk for eller verdsetter. Derfor kan det være en ide og spørre han.

Hvis ikke kan du nesten alltid kjøpe klær som lue, skjerf, t skjorte, genser osv. Dette er noe han har bruk for nesten uansett og som han vil ha lenge og derfor vil minne om deg. Smykke kan også være fint, men ville vært lit forsiktig med dette før du vet om han faktisk ønsker seg det, for ikke alle gutter går med all slags type smykker. Det viktigste er som sagt, at han verdsetter/har bruk for gaven så prøv å kjøpe et plagg som du vet han har bruk for eller vil bruke.
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Valentinesdagen - gavetips til kjæresten din!

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Med Valentinesdagen kommer også forventninger om romantiske gester og gaver. Hvor mye man skal legge i denne dagen, og om man bør bruke penger på gave, er opp til hver enkelt. Her kommer uansett noen gavetips til den som sliter før den store kjærlighetsdagen.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse