Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Hvor lenge bør jeg vente før jeg spør henne om å bli kjærester?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har datet en jente i ca 6 uker nå. Vi har ligget over til hverandre og hun har blitt med meg på hytta. Vi har hatt sex flere ganger og vi liker hverandre utrolig godt. Stadig vekk sier hun til meg at hun savner meg og at hun er glad i meg. (det gjør jeg og, bare litt sjeldnere) Uansett, jeg har aldri vært i et forhold før og er veldig usikker på når jeg skal spørre henne om det. Vi har fortalt hverandre at vi er ute etter noe seriøst og jeg spurte henne etter 5 uker om hvor lenge hun følte seg komfortabel med å "holde på" før det ble til et forhold. Hun svarte meg bare med "lenge" Vi avklarte forresten med hverandre i går at vi offisielt "holdt på" med hverandre. Jeg føler ikke at jeg har det travelt men vil gjerne vite ca hvor lenge jeg bør vente før jeg tar "praten" med henne om å bli sammen. Vil veldig gjerne slutte å holde ting hemmelig osv. Jeg vet jo sånn ca hvilken vei dette går selv om vi ikke har diskutert om å bli kjærester osv.

Besvart 08.11.2017 10:01
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Så flott at dere har det så bra sammen! Det virker som om dere allerede har et fint og sterkt forhold selv om dere ikke er offisielt sammen. Ut fra det du forteller virker det som om hun ønsker å holde på en stund før dere blir kjærester. Noen foretrekker dette ettersom det kan virke veldig seriøst å bli kjærester. I ditt tilfelle tror jeg det kan være lurt å vente en stund til før du tar "praten". Jeg forstår at dette er frustrerende, men prøv å respektere ønsket hennes. Du kan jo høre med henne om noen uker og se hva hun tenker da?:)

En idé er å være åpne om hvor dere står. Da vil det være mye lettere å vite når hun er klar til å ta "praten". Vis henne at du ikke ønsker å presse henne, men at du er klar for å ta forholdet et steg videre. Vær også klar på at du er villig til å vente til hun er klar for et forhold. Og husk; selv om dere "bare" holder på må det jo ikke være en hemmelighet:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp - når man er forelsket, når man flørter og når man til slutt blir sammen. Det utgjør en del av den lykkerusen man kaller forelskelse. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for guttene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for guttene