Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men en annen jente i klassen flørter med ham.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Det er en gutt som likte meg i 8 men da likte jeg ikke han. Nå går vi i 9 å jeg liker han. Vi har en jente i klassen alle liker. Hun liker oppmerksomhet så hun flørter med alle guttene. Å de blir forelsket i henne. Mn hun liker ikke de. Å hun flørter med han jeg liker å han flørter tilbake fordi hun er PEN OG DEILI. Å de bruker å flørte på skolen og han erter meg noen ganger og snakker med meg noen gang. Men de sitter ilag hele tiden å flørter. (Hun er sånn med alle guttene)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss i Ung. 

Jeg har forståelse for at forelskelse kan være komplisert. Til tider kan det faktisk være like komplisert som det kan være herlig. Å like en som flørter med andre jenter er ikke alltid lett. Man kan kanskje føle en viss konkurranse og sjalusi. Dette er en helt naturlig følelse, til tross for at det kan være noe kjipt. 

Jeg anbefaler deg å ikke tenke på at denne jenta flørter med gutten du liker. Å tenke på det og gi det energi, vil nok bare gi deg vonde følelser. 

Prøv heller å prate med gutten du liker uavhengig av denne andre jenta. Ta kontakt med ham og vær frampå. Vær vennlig, vis interesse og flørt med ham. 

Har du ham på sosiale medier? På for eksempel snapchat, facebook eller lignende? Om du har det, så er det nok en fordel å ta kontakt med ham der også. Prøv å øk mengde kontakt med ham. Da vil han nok gradvis gi deg mer og mer oppmerksomhet! :)

Under legger jeg ved noen artikler som jeg håper kan være til videre hjelp.

Jeg ønsker deg masse lykke til og håper dette ordner seg for deg! :)

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse