Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Tips til hvordan beholde kjæresten

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er gutt 17 år og har fått kjæreste på 20 år. jeg selv har hatt en fast partner i 3 år, som ble slutt tidligere i år. jeg har vært hasjmisbruker siden jeg var 12, men er clean pga. henne (20 åringen), jeg elsker denne jenta men hun har garantert hatt flere partnere enn meg, noen tips på hvordan jeg kan beholde henne? jeg er redd for at jeg kommer til å bli suicidal igjen om dette går skeis. noe som kommer til å ta knekken på meg.

Besvart 19.11.2017 00:53
 

Svar
Hei


Så bra at du har fått deg en kjæreste som har så god innvirkning på deg og livet ditt. Det er flere ting du kan gjøre for å beholde en kjæreste. 

Prøv å stol på at hun er sammen med deg fordi hun vil være det. Så er det viktig at du tar vare på deg selv og tar gode valg sånn at du beholder en god psykisk helse og unngår trøbbel for eksempel pga rus. Snakk gjerne med henne om det du tenker på. Men ikke la hun få hele ansvaret og æren for at du klarer deg bra. Det ansvaret må du fortsette å ta selv.

Se vedlagte tips i artikler under om hva du kan gjøre for forholdet. Finn de tipsene som passer for deg. Jeg tenker du gjør allerede mye riktig når hun er sammen med deg.

Lykke til videre i livet med gode valg og med kjærligheten.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Par (www.colourbox.com)

Å være i et forhold kan både være tøft og fint. Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig stor trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp - når man er forelsket, når man flørter og når man til slutt blir sammen. Det utgjør en del av den lykkerusen man kaller forelskelse. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold