Hopp til hovedinnholdet

Jeg er jo veldig glad i han på den måten å være forelsket, men kan jeg virkelig gå frem og bare kysse han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ehm.. Hei :)

Jeg og kjæresten min har vært sammen nå i litt over en måned og vi har det kjempe koselig, eller det er vell og ta litt i....

Hmm... hva skal jeg begynne med?
Jo, vi har ALDRI kysset hverandre, eller hatt noen kontakt med fjeset, vi har nettopp begynt og holde hender, og vi klemmer en del, men han har ikke varmet meg ordentlig enda. Er det noe rart i dette?

Vi er begge 95-"modeller" og har det ikke noe vanskelig hjemme. Trener regelemessig begge to. God kontakt med både jenter og gutter begge to, og snakker om alt mulig sammen.
Han er en super gutt, som jeg er kjempe glad i. Han er ikke sånn overseg kjekk, ikke sterk, VELDIG tynn, ikke populær, ikke en "damemagnet". men han er kjempe hyggelig og søt mot meg, og det er jo det som teller. men jeg føler det er noe rart i forholdet vårt når vi enda ikke har kysset, ikke på noen måte, ikke på kinnet, ikke hånden, ingenting! Han er ikke den som tar insjativet (?) men han er den som er med på ting som skjer, selvom han er litt forsiktig til tider. jeg vil ikke presse han til noe, og vi har pratet om det og kysset, men han vil vente til det betyr noe, at liksom vi begge vil og at det er det vi vil, men jeg måtte si meg litt enig, men seriøst det har gått en stund, og jeg vet ikke hva han mener om å kysse nå, men jeg vil ikke virke påtrengende. jeg sier til meg selv dag inn og dag ut, at det vil skje når det skjer, og at da er det han vil også, men jeg vet ikke helt om det vil skje om jeg ikke tar insjativet (?). men jeg vil at det skal skje, og jeg er jo veldig glad i han på den måten å være forelsket, men kan jeg virkelig gå frem og bare kysse han?

takk for svar på forhånd :)
account_circle