Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre for å slutte å tenke på han

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er utrolig forelsket i en i klassen min og har vært det litt av og på i snart 4 måneder. Han sa en gang at han kunne blitt sammen med meg men det ble aldri noe mer. Han liker en i paralellklassen som han holdt på med i noen uker, men hun liker ikke han lenger. Problemet er at han fortsatt liker henne og jeg klarer ikke å slutte å tenke på han. Jeg ligger oppe til langt over midnatt hver fordi jeg ikke klarer å slutte å tenke på han. Har så lyst til at det skal bli oss to. Hva skal jeg gjøre for å slutte å tenke på han hele tiden??

Besvart 07.12.2017 19:16
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss. 

Det er vondt når de følelsene man har ikke blir gjengjeldt. Det som er viktig å huske på er at det ikke er verdens undergang. Det er kjipt, men det går over, du må bare gi det litt tid. Jeg tror det vil hjelpe deg å prøve å akseptere og så komme videre. Prøv å tenk på andre ting og gjør ting du liker. 

Se gjerne på vedlagte artikler. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme tilbake. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse