Hopp til hovedinnholdet

Savner kontakten vi hadde, hva skal jeg gjøre?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg liker en jente som jeg har blitt utrolig godt kjent med, vi pratet sammen etter skolen til sent på dagen og alt var perfekt. Men så får jeg vite at hun kysser en annen. Og jeg hadde så god kontakt med hun, vi fortalte hemmeligheter og alt mulig, plutselig så hører jeg hun kysser en anne og jeg er helt sjokka. Vi var bestevenner og hun visste det godt selv. Jeg likte hun så mye og vi hadde et godt forhold, jeg skjønner ikke og er helt knust... vi snakka i over fire måneder sammen og hun vet godt selv at vi hadde det utrolig bra... nå har vi mista kontakten og jeg savner det vi hadde, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Jeg skjønner at denne situasjonen er vanskelig. Det virker jo som om dere hadde det utrolig fint sammen og da er det ekstra trist når det tar slutt. Prøv å ikke henge deg for mye opp i at hun kysset en annen. Dere var jo ikke sammen og hun gjorde sånn sett ikke noe galt. Jeg skjønner at dette var vondt  for deg, men prøv å ikke ta det utover henne:) Det er ingen grunn til at dere ikke kan bli venner igjen. 

Jeg tror det kunne vært fint om du prøvde å gjenoppta kontakten med henne. Selv om hun kysset en annen kan dere fortsatt være venner. Det kan også være at det ikke foregår noe mellom henne og denne gutten og da kan jo kanskje du prøve deg? Uansett kan det være fint om du viser henne at du har lyst til å ha kontakt med henne igjen. Du har ingenting å tape på og prøve. Mest sannsynlig ønsker hun å ha kontakt med deg også! Send henne en melding og foreslå at dere skal møtes. Dette går nok helt fint:)

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Par (www.colourbox.com)

Å være i et forhold kan både være tøft og fint. Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig stor trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

Les mer

Venner som "forsvinner"

Trist jente (colourbox.com)

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap