Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg forteller en jente at jeg liker henne?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hvordan forteller jeg jenta jeg liker at jeg liker henne? Hun er så grei og vi har gått i samme klasse siden 8. klasse. Jeg er usikker på om hun liker meg. Jeg tror men er ikke sikker og jeg vil ikke dumme meg ut. Jeg har ikke fortalt venene mine om det ennå og jeg vet ikke hva de kommer til å si. Han ene er veldig åpen til meg men har fortalt hemmeligheter før, han andre er veldig sånn "Ka faen? like du hu kjerringa der" liksom og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg er litt sånn kåt så jeg vil gjerne være en av de første til å miste jomfrudommen av venene mine, vet ikke om jeg er helt klar helt ennå da. Jeg har også slitt lit med trang forhud men jeg skrev inn et annet spørsmål om det. Uansett, jeg har ingen problemer med å prate med hun, rødmer litt da :) men hvordan prater jeg med henne? Vi er begge ofte sammen med venner så det blir vanskelig å finne et tidspunkt å prate med hun. På forhånd takk. Gutt 14

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du kan si at du synes hun er grei. Du kan også si at du liker henne. Når du snakker med henne så er det lurt å være snill, men du kan tulle litt også og flørte.

Kanskje liker hun deg også. Men  for noen er det vanskelig å ta det første steget til å innrømme at en liker noen spesielt godt. Prøv å få henne på tomannshånd. Si at du har lyst til å bli bedre kjent med henne og si at du vil snakke med henne alene.


Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

- Jeg vet ikke om jeg vil ha sex eller ikke?

Par som ligger i senga (colourbox.com)

Jeg vet ikke om jeg er klar for å ha sex. Jeg har litt lyst på det og føler jeg må siden "alle andre" har det, men samtidig er jeg veldig usikker på om jeg er klar.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse