Hopp til hovedinnholdet
Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei, jeg er en J13 her. altså født i 1995, går i 8.
jeg har blitt forelsket i en gutt i 10. jeg vet selv at jeg ikke har sjans. han er en del høyere enn meg og, jeg syntes ikke jeg er pen, jeg får bare forsette og dagdrømme om han ikkesant? ÅSSEN BLIR JEG KVITT FORELSKELSEN!? :/ jeg vet jo at jeg ikke har sjans!

også har jeg et annet spørsmål, jeg har såkalte "fall" i håret. og det er VELDIG stygt, jeg retterdet ut, det funker bra andre steder, men ved "fallet" i håret blir det ikke rett, åssen får jeg "falle" bort? :)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei du!

Det er deilig å være forelsket, kroppen blir liksom lett, humøret er bra og problemene blir mindre.

Selv om du er forelsket i en gutt som du tror du ikke har noen sjanse hos, skal du fortsette å være forelsket, dette kalles avstandforelskelse og er helt vanlig.

Det er så rart det med hår, for mennesker som har "fall" i håret som deg ønsker seg slett hår, mens andre med slett hår ønsker seg krøller og "fall". Hvis du som har "fall" i håret ditt, bruker rettetang på håret ditt kan dette skade håret ditt mye. Du kan miste den flotte glansen du har nå,miste hår og få tynnere hår.

Du er født med dette håret, det er endel av din personlighet og jeg kan godt tenke meg at mange er misunnelige på deg som har "fall". Ta vare på det, plei det godt og vær fornøyd med deg selv som du er nå.

Vennlig hilsen helsesøsøster

  

 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Den store vennskapsquizen. Er du en god venn?

Er det greit å ha sex med en venn?