Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

jeg er den typiske "ensome, triste" jenta på skolen. den mest populære gutten går i klassen min og han er sammen med skolens drama queen med en kilo sminke bakt i ansiktet.. men jeg tror at han liker meg.. jeg merker at han ser ofte på meg, eller så tøffe han seg mye når jeg er inærheten (jeg har skap rett ved siden av han) og han er ofte hele tiden rundt meg der jeg er.. når jeg er i skapet, så er han der og drøye tiden med kompisene. jeg har også merket at i timen. så kan jeg foreksempel sitte lent i stolen med hendene i krys, eller lene hodet mitt på hendene... og, ofte så sitter han i den same posisjonen jeg sitt.. han sitter ofte vedsiden av meg, eller inærheten når han har sjangsen.. så, ender fort på gruppe med han.. er dette tegn til at han liker meg? hva skal jeg gjøre? jeg liker han å litt.. men jeg vet at jeg bare vil bli knust. han er en typisk player, etter det jeg har hørt. og han er populær, jeg er langt ifra. hva skal jeg gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss.

Om han liker deg eller ikke er vanskelig å svare på. Men uansett om han gjør det, så er han sammen med en annen. Du burde ikke å prøve å komme mellom dem da det kan skape masse drama og uvennskap for deg. 

Jeg tenker at du ikke trenger å forhaste deg med med dette, du kan ta dette litt som det kommer og prøve å finne ut av du ønsker og vil. Utifra det du skriver så virker det ikke som om du er helt interessert i denne gutten heller. Det er jo ikke sånn at selv om en gutt liker deg så må du like han tilbake.

Se gjerne på vedlagte artikler.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Jente og gutt smiler til kamera (colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse