Hopp til hovedinnholdet

Gutt 17 år liker jente 21 år. Hun som har tatt innativet til og kline den første gangen. synes vi har det fint, lurer på hva hun synes. er redd for og bli avist hvis jeg spørr. Hva gjør jeg?

Gutt 17 år
 

Spørsmål
hei jeg er en gutt på 17... de jeg luer på er : jeg liker en jente på 21... vi har klina.det er hun som har tatt innativet til og kline den første gangen. Og vi har det jo fint samen synes jeg da.. men om hun synes det er jeg ikke sikker på. Men jeg vet liksom ikke om det er kødd eller ikke... er redd for og bli avist hvis jeg spørr. Hva tror du om dette og hva er lurt og foreta seg..?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei! Jeg leser at det var hun som tok første skrittet mot at dere klina. Hun viste jo interesse for deg da. Du skriver at du synes dere har det fint sammen, men du er usikker på hennes følelser og er redd for å bli avvist. Det er ikke noe godt å være redd for å bli kødda med eller bli avvist. Men det er heller ikke noe godt å leve i denne usikkerheten. Kan du ikke være ærlig og fortelle henne at du liker henne godt og lurer på hvordan hennes følelser for deg er. Det er vondt å bli såret, men det er jo stor sjanse for at hun liker deg veldig godt, siden hun tok initiativ først. Hvis dere skal bli kjærester, er det å ha et åpent forhold og kunne prate sammen viktig.  Prøv å prat med henne om det du tenker på. Legger ved en artikkel du kan se på under svaret. Lykke til. Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om studier i utlandet?

Kan man reise til utlandet mens man går på videregående?