Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Skulle ønske hun var i et forhold eller forelska

Jente 17 år
 

Spørsmål

føler alle rundt meg er i/ har vært i forhold, er forelsket eller holder på med noen. jeg hr ingen av delene. jeg vet jeg ikke er aromantisk eller aseksuell, får jeg er jo interessert i å ha romantiske forhold. jeg sliter med bl.a. dårlig selvtillit på det at ingen vil ha meg eller er interessert i meg. dette kommer bl.a. av at venninner har sagt at de ikke kan se for seg meg i et forhold med noen, bl.a. pga. personligheten min (som de er veldig glad i selv). og de gangene jeg har snakket med gutter har da bl.a. sagt "du er jo fin da, sånn egentlig", og det er ikke akkurat særlig sjarmerende. for alle rundt meg finner de folk de er interessert i ganske enkelt. men jeg selv syns ikke så mange rundt meg er attraktiv. føler at jeg selv aldri kommer til å møte noen noen gang og må bare sitte å se på at alle andre har det fint. vil veldig gjerne møte noen men syns det er vanskelig. skulle ønske dere hadde en artikkel om å være den som ikke har romantiske erfaringer som litt eldre tenåring.

Besvart 13.01.2018 17:07
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss på ung.no

Du beskriver en situasjon som gjelder mange på din alder. I ungdommstiden kan man føle seg usikker og ikke god nok. Dette vil endre seg. Du har ikke møtt den rette for deg, og det er godt mulig at du ikke vil møte ham der du bor nå. 

Noen mennesker er konstant forelsket, blir sammen med mange forskjellige, og klarer ikke å fungere uten at dette er en del av livet. 

Andre blir ikke så lett forelsket, og begge deler er helt greit, og helt normalt. 

Du blir ikke gående alene resten av livet selv om du ikke har møtt drømmepartneren ennå. Du har et hav av tid foran deg. 

Mange gutter syns kanskje det er lettere å sjekke opp ei jente som stadig bytter kjæreste. Det er mindre forpliktende, og mer overfladisk. Du er kanskje ikke i den kategorien - og det kan du være stolt over.

Lykke til

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Om å ikke ha "hatt seg"

Gutt tenker på sex

Det å ha sex er et stort tema for alle, og det å ikke ha hatt sex er kanskje et enda større.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Tips for bedre selvfølelse og passe god selvtillit?

Gutt med armene i kors (colourbox.com)

Selvtillit er tro på det vi gjør og det vi får til. Selvfølelse er verdien man ser i seg selv, det å kjenne at man er glad i seg selv. Selvfølelse er også å stole på sine egne følelser og tåle å ta feil.

Her er noen enkle tips til hvordan du kan få bedre selvfølelse og passe god selvtillit.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse