Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Jeg så kjæresten min kysse en annen! Skal jeg si at jeg vet at han var utro?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg så kjæresten min på en fest hos venninna mi og så han kysse henne! Å han har ikke sagt noe og fortsetter å lyve! Burde jeg si at jeg så ham eller bare fortsette og late som?

Besvart 11.01.2018 20:32
 

Svar
Hei!

Uff, dette høres ut som en komplisert situasjon. Jeg forstår det sånn at du sier at du så kjæresten din kysse en annen. Og ikke bare det, han kysset venninnen din! Dette er ikke greit både av kjæresten din, og det er heller ikke greit av venninnen din. 


Du lurer da på om du skal si i fra til kjæresten din om du vet at han var utro - siden han ikke vil innrømme det- eller om du skal fortsette å late som om alt er bra. Jeg synes absolutt, absolutt at du burde snakke med han om dette. 

Om dere ender opp med å krangle eller noe slikt etter at du sier at du vet om det- som du kanskje er bekymret for - så får det nesten bare være. Du kan faktisk ikke akseptere at denne gutten var utro mot deg uten å snakke ut om det, fordi det er ikke greit. Han brøt tilliten din og satte forholdet deres på spill, og det er ikke akseptabelt. 

Du kan ikke gå videre og late som, fordi da blir hele forholdet deres basert på en løgn dere begge bærer rundt på. Du burde fortelle han at du vet om det og så si hva du føler rundt det, og så må dere snakke ordentlig ut. 

Og så burde du nok snakke med venninnen din om dette også. Du trenger ikke ha en like alvorlig samtale som med kjæresten din, men du burde uttrykke hva du føler om at hun gjorde dette mot deg. 

Jeg håper dette ordner seg. Jeg skal legge en del artikler til under, som jeg virkelig anbefaler at du leser. Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp - når man er forelsket, når man flørter og når man til slutt blir sammen. Det utgjør en del av den lykkerusen man kaller forelskelse. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Selvfølelse og kroppspress

Trist jente ser seg i speilet (colourbox.com)

Vi blir fra ung alder utsatt for tydelige og strenge skjønnhetsidealer, og som følge av et sterkt kroppspress kjemper vi for å være perfekte. Dårlig selvfølese blir konsekvensen for mange.

Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse