Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Hva mener han ? 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg liker en gutt veldig godt han er født i 1999. Og jeg sa til han at jeg likte han og slikt også skriver han tilbake at jeg tok han på sengen og at bokstavlig talt lå han på sengen da han leste den meldinga fra meg, og han skreiv mer at han hadde ikke peiling på hva han skal gjøre nå eller om han gjord det riktig. Også skreiv han at: jeg vil si jeg er glad i deg og. Hva mener han med glad i deg og? Er han ikke forelsket eller sa han at han hva forelsket også bare at han sa det på en annen måte? Også sprute han om vi skulle møtes rett etter jeg sa jeg likte han, mente han en date da eller vanlig møtes.? Skjønner dere noe? For jeg har grublet på det i 3 måneder snart... vil ha et ordentlig svar på dette. Jeg vil også spørre om bli sammen men vet ikke hva jeg skal gjøre.?

Besvart 11.01.2018 23:48
 

Svar
Hei

Du spør om et ordentlig svar, men det er dessverre vanskelig å svare veldig håndfast på et slikt spørsmål. Kan jo ikke vite noe mer en deg hva han mener med slike uttalelser. For de er ganske forvirrende og vanskelige forstå. Hvis du liker han, ville jeg spurt han hva han faktisk mener og om han liker deg. Ut ifra hva han svarer på dette kan du jo også spørre om dere skal bli sammen eller finne på noe. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse