Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Må forholde meg til to kulturer. Hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Synes det er utrolig slitsom å hele tiden måtte lyve om de tingere som jeg gjør på fritiden. Jeg holder på med en pakistansk gutt som jeg liker veldig godt, men det kan jeg ikke fortelle familien. Familien mener at «bra jenter» ikke skal ha kjæreste før man blir gift. Hvis familien får vite sannheten, blir det kaos. De vil bli så skuffet over meg. Jeg vil føle at jeg har sviktet dem. De har så store forventninger til meg og min fremtid. Jeg kan heller ikke fortelle foreldrene mine at jeg er med venner på fritiden min. Da blir det bare masse negativitet på at jeg er en løs jente som burde bli til "de jentene" som følger reglene og andre skryter av dem, hjemme. For foreldrene mine er det å gå på byen med venner det samme som å være en hore. og jeg lyver om at jeg har en presentasjon jeg må øve til eller noe viktig som har med skolen å gjøre. Jeg ljuger til foreldrene mine for å slippe kaoset hjemme. Hva kan jeg gjøre? Kan ikke snakke med noen om dette, er redd for hva de kommer til å si.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer