Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Er det vanlig at gutter har sex med jenter uten følelser?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg lurer på om det er vanlig at gutter kun er ute etter å sex med en jente, liksom utenom at han er forelsket i henne eller har noen form får følelser for hun. For sånn med jevne mellomrom snap fra samme gutt han pleier å spørre om jeg vil komme hjem til han osv, men har fått inntrykk av at han egt bare vil jeg skal komme til han for å ha sex, ofte er det sånn at etter jeg har vært hos og vi har hatt sex tar det ca 1 måned før han kontakter meg igjen, synes dette er ganske merkelig i og med at det har skjedd 2 ganger. Men kan heller ikke helt skjønne at han skal velge meg hver gang hvis han ikke har noen form for følelser.

Besvart 14.01.2018 13:23
 

Svar
Hei jente 16!

Takk for spørsmål.

De aller fleste har behov for nærhet og sex og i noen perioder av livet kan dette behovet kjennes ekstra sterkt. Puberteten er en slik periode. Noen beskriver det som at kroppen koker av kåthet. Noen ganger forstår en hvorfor det skjer, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv.

Det varierer hvordan en takler å være kåt så ofte. Noen onanerer og har gode seksuelle opplevelser med seg selv, andre blir kjærester med noen og får tilfredstilt behovene sine på den måten. 

En annen måte å takle kåtheten, er å finne en som en kun har sex med og som en ikke har noen romantiske følelser for. Slik som du beskriver det i spørsmålet ditt, kan det virke som om at dere holde på å bli sexpartnere/sexvenner. Noen synes det er helt ok, andre liker det ikke. Er det ok for dere begge to, er det ingenting i veien for å fortsette. Synes du eller han at dette ikke er noe som en vil være med på lenger, er det også helt ok.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Ulik kåthet – forskjell i seksuell lyst

Par har problemer i senga (colourbox.com)

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse