Hopp til hovedinnholdet

Har snakket med en jente som er mye eldre enn meg, men hun vil ha pause.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei jeg liker en jente som er rundt 27 år gammel, det vises seg at hun har visst interesse på ukjente måter som at hun har tittet en del på min bruker om det er fb og/eller insta avgjører ikkje eg. Hun ønsker seg pause I NOEN ÅR :// og sikkert fordi for å unngå følelser for meg hvis det var det, siden hun synes alderforskjellen var "ganske crazy" og hun sa at hun og meg snakket masse. Hun bor visst i Romania, Jeg tenker å reise til henne innen en veldig rask tid om jeg skal i snart ? har sendt henne melding om å komme til henne med å vente til sommeren eller våren. Men tenker hvis jeg ikke får svar at jeg reiser til henne til et event og har en gave hun vil elske, men hva er risikoen og blir hun glad eller skuffet ? har tenkt over hvis jeg var i den situasjonen og jeg ville reagert ikkje serlig dumt, men blitt heler glad. Hvis jeg gjør det reiser jeg for jeg savner hennes smil og glede og jeg reiser altså med kjærlighet hvis jeg gjør det

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Jeg forstår at du liker denne jenta, og at du syntes det er dumt at hun vil ha en pause.

Likevel så er det nok slik at ettersom dere har møttes på nettet så er det lurt å være ekstra forsiktig. Selvom det virker som om man kjenner hverandre så kan man aldri være helt sikker på hvem man faktisk snakker med.

I tillegg så tenker jeg at når hun har sagt at hun ønsker en pause så er det viktig å respektere det. Selvom det å overaske henne virker romantisk så er det nok ikke det hun ønsker, ettersom hun har gitt uttrykk for at hun vil ha en pause. Jeg forstår at det er vondt og vanskelig, men det er nok også viktig å respektere det når den andre personene ber om det.

Aldersforskjellne mellom dere er jo også ganske stor, og selvom det fungerer for noen så er det også andre som syntes det blir for vanskelig. Jeg tenker at det å avvente før du møter henne nok er en god idé. Om dere skal møtes så skal det jo være trygt og noe dere begge ønsker.

Jeg legger ved noen artikler som vil være gode for deg å lese, og ønsker deg lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell