Hopp til hovedinnholdet

Hvordan ignorere han jeg liker?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har vært forelska i en gutt før og grunnen var at.. jeg la aldri merke til han, helt til nesten alle jentene begynte å snakke om han. At de likte han og plutselig ble jeg revet med.! Han er sykt kjekk han kan øddelegge livet ditt med utsendet hans men han er en sykt bad AS. Han er slem egt ganske. Noen ganger støtter han deg eller gjør narr. Jeg kom på lag med han i gymmen, og da jeg plukket opp vesten begynner han å banne "fytti faen" sa han og så på kompisen sin og kompisen hans smilte å så på meg. I det øyeblikket var jeg lei meg...); pliss si hvordan jeg kan ignorere han..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Ut ifra hva du skriver er det forståelig at du føler deg litt ukomfortabel, og at du ønsker å ignorere han. Det kan være vanskelig å ignorere noen som går samme klasse som deg, spesielt om han er populær og får mye oppmerksomhet fra de andre. 

Jeg anbefaler deg å prøve å unngå å omgås så mye med ham, spesielt i friminuttene eller i matpausen. Om dere komme på samme lag i gym, eller i andre fag, kan du prøve å fokusere på selve oppgaven eller de andre folkene som er med dere. Du kan også snakke med lærerne dine, slik at de blir klar over at du helst ikke vil være på samme gruppe som han.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar om: mobbing

Trist gutt (colourbox,com)

Lurer du på hva du kan gjøre om vennen din blir mobbet? Har du dårlig selvtillit og sliter med mobbing? Få svar på dine spørsmål om mobbing her.

Les mer

Hvem mobber?

Mobbere har gjerne et eller flere kjennetegn til felles, og vi har listet opp disse nedenfor. Vær likevel oppmerksom på at vår liste kun peker på hovedtendenser, og i enkelte tilfeller kan bildet av mobberne være annerledes.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse