Hopp til hovedinnholdet

Jeg crusher på en mann som er 23 år eldre enn meg!

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg crusher på en mann som er 23 år eldre enn meg! (Møtte han på en leir) har nummeret hans og har ringt han før, vennina mi sa til han at jeg crusher på han og da begynte han bare å le.. senere har vi snakket om forskjellige ting som «sex, forelskelser, dra på den leiren igjen « og han begynner bare å ler og det virker som om han blir flau? Hvorfor det? Er det rart at jeg driver å ringer han? Og han vet jo at jeg er 14 og at det er 23 års forskjell likz.. det er veldig korselig å snakke med han, men det er veldig flaut..hva skal jeg egt gjøre? Takk for svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så bra at du tenker over hva som er lurt når du crusher på en mann som er 23 år eldre enn deg. 

Det er vanskelig å svare sikkert på om han blir flau og hvorfor han ler når du snakker med han. Kanskje han blir litt usikker på hva han skal si og hvordan han skal oppføre seg tilbake når du tar kontakt?

23 års aldersforskjell er mye i den alderen du er i nå. Ungdom og voksne har ulike behov i et forhold. Jeg vil fraråde deg å prøve å bli kjæreste med han. Du kan gjerne bli bedre kjent med han som en venn. Men hvis du er forelsket i han bør du trekke deg litt unna til følelsene du har for han har roet seg litt. Se også artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold.

Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell