Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt, men vet ikke om han liker meg. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 15 år. Jeg liker en gutt oG jeg vet at at han liker meg. Han spurte meg for en stund siden men siden det har vi nesten ikke snakka sammen, selvom vi går i samme klasse. Hva skal jeg gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er mange som er usikre og nervøse når det gjelder forelskelse, så det er forståelig at du er i tvil på om han liker deg eller ikke. Det er derimot mange som er i samme situasjon som deg, så du er ikke alene om å ha det slik. 

Ung.no har skrevet en artikkel som handler om akkurat dette. Denne anbefaler jeg deg å lese, og linker den til dette svaret. Du bør prøve å se etter tegn som kan hinte til at han liker deg, som for eksempel at dere ofte får øyekontakt, han virker litt smånervøs når dere møtes og tar seg mye i håret. 

Prøv også gjerne å ta opp kontakten med ham igjen. Om du viser interesse for ham, vil det være lettere for ham å åpne seg og evt. snakke om hva han føler for deg. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse