Hopp til hovedinnholdet

jah hei! jeg er en gutt på 15 år som holde rpå å gå fra vett og forstand=__= eks kjæresten min er gal etter min bestevenn som ignorerer henne helt.

Gutt 15 år
 

Spørsmål
jah hei! jeg er en gutt på 15 år som holde rpå å gå fra vett og forstand=__= eks kjæresten min er gal etter min bestevenn som ignorerer henne helt.
hun bryter helt sammen og får lange perioder med deppresjon, jeg er jo fortsatt hennes bestevenn så jeg støtter henne og hjelper henne.
jeg har prøvd å snakke med kammeraten min men han nekter å prøve å bli VENN med henne eng ang på grunn av en dramatsik hendelse i 8 klasse som jeg vil forklare nå: jeg likte henne, men hun var forelsket i ham, de flørtet litt å 2 dager etter ble kammeraten min ilag med en anne jente, hun ble knust å forviste han fra livet sitt å vurderte selvmord, hadde det ikke vært for en annen venn av meg(gud frelse sjelen hans!) så hadde hun kastet seg utfor en bru, han ringte faktisk mens hun sto det å skulle gjøre det!.
men etter det har bestissen min ikke tort å være venn med hennes en gang å hun har elsket ham siden=__= litt depprimerende å vite at hun eslket ham mens hun var ilag med meg..men nåja^^ men han nekter å bli venn med henne eng ang å jeg driver en håpløs kamp mellom dem der jeg må støtte henne samtidig som jeg ikke gjør ting verre.
men ting blir verre for me gogså nå. jeg er trett hele tiden uansett for mye eller lite jeg sover! jeg er trett hele tide=__= å jeg tror ikke at det er noe bra vel? jeg vet da fanden va jeg skal gjøre mer, i tilleg til at venninen min hær kan være takknemlig en liten stund å la alt gå utover meg i neste øyeblikk.
jeg har inge anelse om hva jeg skal gjøre lenger!nå skal jeg legge meg å sove(fortsatt trett) håper derre finner litt help for meg i dette lange invikklete problemet
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Dette hørtes ikke så greit ut. Ekskjæresten din, som fortsatt er en god venn, er gal etter bestevennen din. Han er ikke interessert, og vil ikke en gang være venn med henne.

Det er pent av deg å bry deg sånn om venninnen din og hennes desperate forelskelse. Samtidig er det grenser for hvor mye du kan få gjort hvis du sliter deg helt ut på dette selv. Du kan og skal ikke ta ansvar for hennes følelser.

Jeg tror du må respektere at din venn ikke vil ha noe med denne jenta å gjøre. Jeg tror også at venninnen din må ta ansvar for seg selv. Du har vært en kjempegod venn og støtte, men nå begynner dette å gå ut over deg også. Skal du gjøre noe mer, må det være å hjelpe venninnen din til å komme over sin ulykkelig kjærlighet. Det gjør du nok best ved å ikke gi henne falske forhåpninger. Nesten alle opplever å være ulykkelig forelsket i ungdomstiden. Det gjør veldig vondt, men det går over! Legger ved en artikkel du kan se litt på.

Lykke til! Vennlig hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om minoriteter?

Hva er enslig mindreårig asylsøker?