Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få kontakt med hun jeg liker?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

E jævlig forelska i ei på trinnet, men ana ikkje korsn æ ska få kontakt. Hver gang æ e nær får æ bærre lyst te å gjem mæ i frykt for å bli mislikt. Vi hadde litt kontakt for noen måneder siden, men gikk fra hverandre. Akkurat nu ana æ ikkje kordan æ ska kunne kom nær ho.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at du er forelsket i en jente som går på trinnet ditt, som du har hatt litt kontakt med før. Du sier at dere gikk fra hverandre, og at du nå ikke vet hvordan du skal få kontakt med henne. 


Jeg synes du burde prøve å snakke med denne jenta på sosiale medier. Om du prøver å få kontakt på Snapchat eller et annet sted, så får du tilbake litt kontakt. Om dere kommer tilbake til å snakke regelmessig på sosiale medier kan det bli lettere og mer naturlig å senere møtes og sees ansikt til ansikt. 

Hvis ikke du og denne jenta endte deres forrige kontakt på en dårlig måte så tror jeg nok ikke det blir så fryktelig vanskelig å få tilbake kontakten deres. Og om dere endte kontakten deres på en kjip måte, så burde du snakke om dette med henne. 

Men så fort du får snakket litt med hun igjen så kan du bare fortsette å bygge på dette. Da vil dere etter hvert møtes på fritiden og så kan det hende gjensidige følelser utvikler seg. Det kan jo fint hende hun fortsatt har følelser for deg hun også. Om ikke så kan hun utvikle de ettersom dere får mer og mer kontakt. 

Jeg tror nok dette ordner seg. Jeg skal legge noen artikler til under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse