Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å bli sammen med eks-kjæresten min igjen.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Typen gjor de slutt får noen måner siden og jeg vil virkelig ha han tilbake, han blokket meg på snap får han synest eg var masete. Hvordan kan jeg «få han tilbake»? Eller prøve meg på han? Meste parten av venninnene mine sier at jeg ikke har sjangs på han. Jeg er bestemt på å prøve meg på han jeg aner bare ikke hvordan jeg skal få han interessert igjen eller få han til p legge merke til meg. Jeg gjor mye feil før men jeg har forandret meg men får aldri sagt de å tror ikke han kommer til å tro meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er forståelig at du ønsker å bli sammen med eks-kjæresten din igjen, og at du savner han. Det er en naturlig del av kjærlighetssorg og er derfor noe mange opplever. 

Om du allerede har prøvd å snakke med han og bli sammen med han igjen, uten at han har villet, er det nok stor sannsynlighet for at han heller ikke vil denne gangen. For å være i et forhold må man tross alt være forelsket, og det er ikke en følelse man kan tvinge på seg selv. 

Du kan derimot forsøke en siste gang, i tilfelle følelsene skulle komme tilbake igjen. Jeg anbefaler deg da å forsøke å snakke med han om det du føler og hvordan du opplever situasjon, før du hører på hans side av saken. Forklar at du fremdeles har følelser for han, og at dere kan prøve å være i et forhold på nytt. Om han derimot fortsatt ikke vil, må du nok dessverre begynne å gi slipp på han. 

Om du blir avvist, kan det hende at du opplever kjærlighetssorg. Dette er en vond følelse, men den leges over tid. Ung.no har skrevet en artikkel om kjærlighetssorg, som jeg anbefaler deg å lese. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse