Hopp til hovedinnholdet

Hvordan flørte og holde samtalen med gutten jeg liker?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Heii, jeg er en jente som er ganske populær på skolen. Jeg har venner som er litt mer populære enn meg. Det er en gutt som jeg er sykt forelska i. Problemet er at når jeg og vennene mine snakker med han føler jeg at de tar over og jeg ikke blir så mye involvert. Jeg og gutten går i klasse, men ikke de populære vennene mine. Så når bare vi to er sammen i foreksempel klasserommet da snakker vi ganske mye og han er liksom interessert i å høre og sånt. Har du noen tips til hvordan jeg kan involvere meg mer og når bare vi to er sammen kanskje flørte litt også? Og litt hva jeg kan si for å få en bra samtale?... Takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Det kan nok for mange være litt vanskelig å snakke godt med den de liker, rett og slett fordi man blir litt usikker på hva man skal si eller hvordan man skal oppføre seg.

Jeg tenker at det er mange måter å flørte på. For eksempel kan én måte å flørte på være ved å få øyekontakt med han, og å smile, også når dere ikke snakker sammen, men kanskje når dere sitter litt fra hverandre i klasserommet. Det kan være en koselig måte å vise interesse på.

Eller, når dere snakker sammen, så kan jo en fin ting være å vise interesse ved å stille en del spørsmål om han. For eksempel om interesser du vet han har. Kanskje har dere noe til felles, som dere kan snakke om. Det handler bare ofte om å vise at du interesserer deg for samtalen, og å prøve å holde den i live ved å stille spørsmål eller vise at du er nysjerrig på det han har å si.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese, og ønsker deg lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking