Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å bli avvist av gutten jeg liker.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg liker en gutt i klassen VELDIG godt og han har en tvilling bror som er sammen med bv min! jeg har kjempe lyst til og spørre han men tørr ikke er redd for og bli avvist så da har vennene mine spurt for meg 3 ganger men han har sagd at han ikke er helt klar for kjæreste men at han liker meg! I dag hadde vi m&h og når vi skulle dit etter friminutt var jeg og han sist så vi han gikk ca 4 cm før meg så tok han seg på håret 2 ganger også i lillefri skulle broren til han jeg liker og bv min klemme også etter at dem hadde klemt lo alle også så jeg på han jeg liker og han så på meg i 5 sekunder men begge smilte også engang spurte han om hva jeg spiste i går også sa vennene mine etter at jeg sa det til dem så sa dem at han ville begynne med en samtale først ble jeg glad men så tenkte jeg på om deg bare var vennesamtale og da ble jeg lei meg og i det siste har jeg og kompisen hans begynt og snakke til værandre og få litt øyekontakt jeg er veldig usikker? Plis hjelp dette er en giga krise!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no

Du skriver at du liker en gutt i klassen din veldig godt og at han har en tvillingbror som er sammen med bestevennen din. Du har lyst til å spørre han om å bli kjærester, men du tør ikke fordi du er redd for å bli avvist. Vennene dine har spurt han for deg tre ganger og han har sagt at han ikke er klar for kjæreste men at han liker deg. Han tar seg i håret, ler, ser på deg og starter samtaler med deg. I det siste har vennen hans begynt å snakke med deg og ha øyekontakt og du er usikker på om dette betyr noe. Du lurer på hva du skal gjøre. 

Så hyggelig at du liker en gutt! At han tar seg i håret, ler, ser på deg og starter samtaler med deg kan absolutt være et tegn på at han liker deg. Du skriver at du har lyst til å spørre han om å bli kjæreste med deg, men at du ikke tør fordi du er redd for å bli avvist. 

Å bli avvist er sårt. Det er lett å tenke vonde tanker om seg selv og tenke at man ikke er bra nok. Du må huske på at det bare er du som er akkurat som deg og at du er fin som du er. 

Du skriver at vennene dine har spurt han om å bli sammen med deg for deg tre ganger, men at han sier at han ikke er klar for kjæreste men at han liker deg. At gutten ikke er klar for kjæreste enda må du bare godta, så kan du heller være optimistisk og prøve deg igjen når han er klar. 

Du skriver at i det siste har en annen gutt, som er vennen til han andre gutten, begynt å snakke med deg og ha øyekontakt med deg Du er usikker på hva dette betyr. Det kan hende at gutten bare prøver å være vennlig og hyggelig, men det kan også hende at han liker deg. Om du liker han også kan du prøve å flørte litt med han og se hvordan han reagerer, eller så kan du heller ikke tenke noe mer på det og fokusere på han første gutten du skrev om. 

Dette kommer til å ordne seg. 

Jeg legger ved noen artikler jeg synes du bør lese.

Hilsen Ungdomsredaksjonen i ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse