Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som ikke vil være i et forhold

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har snakket med en gutt på skolen min i noen uker nå, vi flørtet og kysset litt i starten. Vi hadde sex for noen dager siden, og nå kjenner jeg at jeg begynner å bli skikklig forelska i han. Han er ikke en «fuckboy», han ligger bare med folk har liker veldig godt (hvis det gir mening). Problemet med alt dette er at han sa at han ikke er gira på et forhold, det er ikke så veldig lenge siden han slo opp med x’en. Jeg er kjempeforelska i han, det kribler i hele meg når jeg ser han!! Jeg vet ikke om jeg klarer å være «bare venn» med han.. Jeg har snakket med han om forhold osv (ikke om oss altså) men jeg har ikke nevnt at jeg er forelska i han, dette er noe jeg ikke tør å gjøre. Jeg føler det har gått for fort. Jeg vet ikke om han er FORELSKA i meg, men jeg vet han er «gira» på meg. Men som sagt så vil han ikke være i et forhold, så derfor kan dette bli litt vanskelig.. :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg skjønner at dette er en vanskelig situasjon. Det virker som om dere har en utrolig god tone og dette er kjempefint! Det blir likevel ekstra vanskelig når denne gutten ikke er klar for et forhold ennå. Som du sier kan det være utrolig vanskelig å bare være venn med en gutt som du har såpass sterke følelser for. Her er det viktig å huske på at de fleste "holder på" en liten stund før de blir sammen. Dere har jo kun snakket noen uker og det er helt normalt å vente litt til før man blir sammen. Selv om han ikke vil være i et forhold akkurat nå, betyr jo ikke det at han ikke kommer til ombestemme seg etterhvert.

Det virker som om ting er veldig bra mellom dere nå, så forsøk å ikke stresse med å være i et forhold ennå. Dere har god tid til det senere. Selv om han ikke er klar for et forhold akkurat nå, betyr det jo ikke at han kun vil være venner med deg. Ut fra det du forteller virker det i hvert fall som om det er noe mer enn det:)

Du kan jo forsøke å vente noen uker til og se hvordan ting er da:) Bare vær deg selv og gjør det du alltid har gjort. Som du sier har jo ting gått veldig fort fremover, så det kan rett og slett være positivt at dere roer ned litt og venter en stund med å diskutere forholdet deres:)

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Gutt og jente holder hender (Colourbox.com)

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene