Hopp til hovedinnholdet

Har slått opp med exen, klarer ikke/vil ikke bli forelsket mer, tror jeg. Har allikevel noe på gang med 3 gutter,men jeg blir så forvirret. Hva skal jeg gjøre? 

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei :)
Først og fremst vil jeg si at dette er en bra og nyttig side.

Men jeg har et problem. Etter at jeg og exen min slo opp, har jeg vært litt følelsemessig kald. Jeg klarer ikke å forelske meg mer :S Men det er en gutt som er forelsket i meg, og han prøvde å tungekysse med meg. Jeg ble helt satt ut, og sa jeg ikke likte han (gjør ikke det heller) Men uansett, så har jeg bestemt meg for å ikke ha en kjæreste på en stund, men det virker som ingen skjønner det! Har hatt noe på gang med 3 gutter de siste to ukene, og det blir bare surr, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, når jeg bare knuser hjerter hele tiden. Hater å såre folk!! Noen tips for å holde dem unna? Klem forvirra
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei du!

Det er ikke uvanlig, som du beskriver, at man kommer litt i følelsemessig dvale etter at kjærlighetsforhold tar slutt. Det skyldes nok flere ting, blant annet at man kanskje egentlig er litt lei seg fordi det tok slutt, av en eller annen årsak.  

Hvor bestemt er du på å ikke bli sammen med noen på en stund? Jeg lurer på hva du sier til de 3 guttene som fremdeles lever i håpet om at du kan bli kjæreste med de. Gir du de klare tilbakemeldinger at du ikke er interessert i forhold nå, eller flørter du med de?

Du må være tydelig og bestemt i det du sier og gjøre som du sier. Hvis de opplever at du gjør det motsatte av det du sier, holder de ikke avstand og vil stadig prøve seg på deg.  

Du vil garantert bli forelsket igjen, før eller siden vil du kjenne den gode, kriblende følelsen komme tilbake.

Lykke til med utfordringen.

Vennlig hilsen helsesøster

    
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om konfliktløsning?

Kan du 'gjøre opp for deg' selv om du har stjålet fra arbeidsgiver?