Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg egentlig bare gi opp? eller hvis ikke, hva skal jeg gjøre for å få henne til å bli interresert i meg?

Gutt 14 år
 

Spørsmål
Så ei jente på en fotballcup, jeg ble lånt fra et annet lag og hun jeg så bor ca 20km fra meg og går ikke på samme skole e.l, jeg så henne og syntest hun var den fineste jeg hadde sett, så jeg spurte rundt om henne og ble forelska i henne etter ei stund.
Jeg kontakta henne på Nettby og spurte om vi skulle gå ut og bli litt bedre kjent, hun svara faktisk ja. Men det som er problemet er at hiun bor der det er resturanter og slikt, så jeg sa at det måtte være hun som skulle komme på en plass hvor vi kunne møtes.

Etter 2 mnd hadde hun ikke sagt noe, og jeg spurte henne om hun hadde kommet på noe, hun svarte han hun ikke hadde tenkt på det engang! Så nå lurer jeg på, burde jeg egentlig bare gi opp? eller hvis ikke, hva skal jeg gjøre for å få henne til å bli interresert i meg?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Du må nok være litt mer offensiv for å vekke interessen hos henne!  Du har jo ikke noe å tape på å ta et nytt initiativ for å finne på noe, så jeg tenker at kanskje du rett og slett bare skulle ringe henne og høre om hun vil treffe deg på et sted du har tenkt ut.  (Du kan jo sjekke litt hvilke steder som finnes, og så bare bestemme et).  -Et annet alternativ er jo at du holder litt kontakten med henne via en nettside, sms eller annet, og på den måten blir litt mere kjent. 

De fleste vil jo syns det er litt romantisk med en gutt som flørter litt og inviterer til "date", så hvis hun ikke er opptatt, så tenker jeg at det kan være en god sjanse...

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


Quiz: Hva vet du om hiv og aids?

Kan en baby bli født med hiv?