Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg vente til jeg finner en på rundt 18 år fordi det er mer 'passende' eller bør jeg drite i hva folk tenker og la meg forelske i han på 24?

Jente 16 år
 

Spørsmål
Hei, jeg er en jente på 16 som har et lite problem når det gjelder forelskelse. Jeg har blir kun forelsket i gutter som er 5 år eldre og oppover. jeg har vært i forhold med 2 tidligere som har vært 21, men nå er det en på 24. Gutten er onkelig å vet godt at jeg er så ung. Jeg er redd for å fortelle familie og venner alderen på han fordi jeg er såpass opptatt av hva folk mener om meg. Skal jeg vente til jeg finner en på rundt 18 år fordi det er mer 'passende' eller bør jeg drite i hva folk tenker og la meg forelske i han på 24?

*Trenger virkelig et godt tips*
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg syns det høres bra ut at du selv kjenner litt skepsis i forhold til å forelske deg i en som er 24 år.  -Det er jo ganske gammelt i forhold til deg, og det handler ikke bare om hans alder, men også om livserfaring, om venner, om behov, om hvor han er i livet i forhold til ønske om mer etablerte forhold o.s.v.

Jeg syns for din egen del at du skal finne deg en som er litt mer lik deg i alder.  Hva andre tenker er ikke så viktig som at valget er bra for DEG!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om forsikring?

Hvem kan du klage til dersom du har fått feil behandling hos forsikringsselskapet?