Hopp til hovedinnholdet

Betyr det noe at han sendte meg et magebilde?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg fikk magebilde av en gutt tilfeldigt, og jeg lurer på om det kan bety noe? Denne gutten er jeg forelsket i. Vi prater ikke så mye sammen på snapchat lenger, men det hender det at det er ofte han som sender en snap først, og svarer jeg ikke på første snap, så sender han enda en. Han sier til vennene sine at han ikke kan date noen som er 3 år yngre enn han siden de er «for småe « mener han da, men blir han forelsket i 03, så sku han satse på det sa han. Jeg er 03 og han er 00. Vi har alltid gode samtaler når jeg møter han. Det er ofte jeg tar han i at han ser på meg, og at vi begge får øye kontakt, men at vi ser fort vekk igjen. En dag da jeg fortalte til han at jeg var forelsket i han, så var han skikkelig i sjokk og skulle virkelig snappe masse med meg, men tilbake til magebildet nå!<3 Vurderer å spørre ham om hvorfor han sendte det magebildet, fordi akkurat han der, er veldig VELDIG hard to get! Håper på tips/hjelp/godt svar. Med vennlig helsing jente 14.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (14)

Det høres ut som at denne gutten har et godt øye for deg siden du tar ham i å se på deg, dere har øyekontakt og han sender flere snapper når du ikke svarer. Han viser interesse, og det er et godt tegn.

Når det kommer til bildet han sendte er det veldig vanskelig å si om det betydde noe eller ikke. Mange gutter sender magebilde til mange jenter i ny og ne, mens andre deler det kun med noen få, spesielle. Hvilken gutt han er, er det ikke godt å vite. 

Kanskje bare vente litt og se om det skjer igjen eller om det var noe "tilfeldig"?

Det er også viktig at du har egne grenser for hva du svarer på et slikt bilde, da mange gutter sender det i håp om å få noe lettkledd tilbake.

Ellers ville jeg følt litt på stemningen om du skal flørte videre, og se om han er interessert eller om han bare er en flørtetype?

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell