Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor får jeg meg ikke kjæreste?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er 17år og går på idrettsskole. Har prøvd å skaffe meg kjæreste. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke får det. Jeg har masse venner. Jeg er flink i svømming og skole. Jentene på skolen sier at jeg er selvopptatt. Jeg er nøye med trening og diett. Har en YouTube kanal (4000subs). Har ikke jeg nok. Å bry seg om utseende og sånn er jo bra. Da har man et LIV. Er ekstremt kåt og vet ikke hva jeg skal gjøre. Får orgasmer i buksa helt uten grunn. Får ikke tak i leketøy heller. Hvis folk med mindre penger og utseende får digge damer, må jeg og!!!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg skjønner at dette kan være utrolig frustrerende. Det er helt normalt å ville ha kjæreste i ungdomstiden. Det kan være flere grunner til at du ikke har lykkes med å finne deg en kjæreste ennå. Jenter kan ofte merke når gutten er "desperat" eller prøver litt for hardt og dermed trekker de seg unna. Kanskje du kan prøve å gå litt rolig frem og ta ting som de kommer? Det kan ofte være vanskelig å finne seg kjæreste om man pusher jentene for mye.

Det virker som om du har masse flotte kvaliteter, så det er nok ikke det det står på. Ut fra det du forteller virker det som om noen av jentene synes du er selvopptatt. Dette kan være fint å jobbe litt med. Du har jo mange andre kjempebra kvaliteter, så ikke bli motløs fordi jentene mener at du er selvopptatt. Men som sagt; det kan være lurt å tenke litt over hvorfor de synes du er selvopptatt. Kanskje dette er noe du kan bli mer bevisst på?:)

Det er også viktig å huske på at det ikke behøver å være én spesifikk grunn til at du ikke får deg kjæreste. Noen ganger tar det rett og slett litt tid før du møter en du klikker med.

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjæresteforhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjæresteforhold