Hopp til hovedinnholdet

Han er bare helt utrolig god, men jeg veit ikke hva han vil å ikke.

Jente 17 år
 

Spørsmål
hei jeg er ei jente på 17 år. veit ikke helt åssen jeg skal skrive det her men får bare prøve. jeg har blitt kjent med en kamerat av brorer min, for en god stund siden. jeg å han kameraten hans prater om alt sammen. jeg har hjelpt han ganske mye, fordi han er ruser seg mye å drikker mye. han er 28 år. problemet mitt er at jeg er skikkelig forelska i han, men tørr ikke si det. han har sagt at han er det i meg, og han har kyssa meg å alt, men så plutselig slutter han igjen. jeg blir skikkelig forvirra av han. jeg trekker meg ganske unna selv, selv om det er veldig vondt. jeg ligger å griner vær kveld å klarer ikke slutte å tenke på han. han er jo mye eldre en meg men det bryr jeg meg ikke om. men problemet er jo at bror min rett å slett klikker hvis jeg har kontakt med han. bror min har vært tvangsinnlagt, så derfor jeg har vært der så mye. men han kom ut igjen idag. det gjør skikkelig vondt, å det virker som om han ikke tar kontakt sånn periodevis. han er bare helt utrolig god, men jeg veit ikke hva han vil å ikke. først kysser han meg, det neste øyeblikket sier han at han ikke kan pga bror min. det er rett å slett bare helt jævelig.....
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

For meg høres dette ut som en litt håpløs kjærlighet.  For det første er denne gutten/mannen mye eldre enn deg og for det andre har han et stort rusproblem.  Når man har et rusproblem, så vil man ikke reagere helt som forventet, og rusen stjeler mye av oppmerksomheten fordi det er den han er mest "forelsket" i.  -Så lenge han har et rusproblem så vil det komme foran andre ting, bl.a. en kjæreste.

Jeg tenker at du er sjarmert av ham og at han også har vekket en omsorgsfølelse i deg.  Ofte kan det vekkes et ønske om å være en "reddende engel" for en gutt som ham hos en jente som har mye omsorg å gi.

Jeg vil egentlig advare deg fra å gå inn i et forhold med denne gutten.  Jeg kan garantere deg at det kommer til å bli vanskelig og at du kommer til å få mange skuffelser hvis du har forventninger om å bli prioritert som nummer en i hans liv!   Jeg forstår at det ikke er så lett når du nå har fått følelser for ham, men jeg vet også at det er mulig å bruke fornuften sin til å overstyre følelsene og ta de beste valgene for en selv. 

Du har jo også litt utfordringer i forhold til broren din.  Du er nok viktig for ham også, og jeg hører at han nok ser hva som er ditt beste i forhold til denne gutten.

-Og hvis du greier å komme over denne gutten, så vil du helt sikkert greie å forelske deg igjen, og da forhåpentligvis i en som du får det fint sammen med og som setter DEG høyest i livet sitt.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om å flytte hjemmefra?

Hvor registrerer du at du har flyttet?