Hopp til hovedinnholdet

Hun blir flau av å snakke med kjæresten alene. Hvordan bli bedre på det?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er 13 år å jeg og kjæresten min har d kjempe fint men jeg er så flau for å foreksempel snakke når vi er alene.jeg angrer alltid på at jeg ikke sa så mye. Hvordan kan jeg bli mindere flau?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (13)

Så koselig at du har en kjæreste du trives med. Jeg vil tro at han også trives i ditt selskap og vil gjerne høre på alt du har å si.

Du må huske på at han ble sammen med deg for den personen du er, og ønsker helt sikkert å høre stemmen din og snakke om ulike ting sammen med deg.

Jeg tror at du må øve deg på å si litt mer sammen med han og øve deg på å ikke bli flau og tenke så mye over hva du sier eller ikke sier. Det er nok ikke noe du klarer med en gang, men etter litt øvelse, tror jeg det blir bedre. Når du klarer å snakke mer og mer, blir det også mer naturlig for deg:)

Du kan f.eks begynne å snakke om en av dine interesser, hobbyer, tv-serier du følger med på eller liknende. Det er emner du er trygg på og har litt å fortelle om. Det kan være en god start.

Det kan være fint for deg å lese artikkelen om selvfølelse og selvtillit, som jeg legger ved under svaret. Jeg legger også ved noen andre artikler som kan være av interesse.

Vær trygg på at du er en flott person og hyggelig å snakke med! Det er deg han er kjæreste med!

Hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse