Hopp til hovedinnholdet

Hvis hun hadde vært like gammel som meg hadde jeg kanskje hatt sex med henne den dagen men siden hun er 2 år mindre enn meg føler jeg at jeg har mer ansvar over henne.

Gutt 15 år
 

Spørsmål
jeg tror jeg har gjort noe dumt. kjæresten min er 13 år. Hun er ganske følsom og for noen dager siden ble hun ganske revet med når vi satt å klina på rommet mitt. Jeg tror hun håpet på å gjøre mer enn å bare kysse men jeg stoppet henne, å spurte om hun var sikker på at hun ville gjøre dette nå. Hu sa ja men jeg svarte at hun burde tenke litt på det. Jeg tror kanskje at hu blei litt skuffet fordi jeg har hatt sex med alle de andre kjærestene jeg har hatt. Hvis hun hadde vært like gammel som meg hadde jeg kanskje hatt sex med henne den dagen men siden hun er 2 år mindre enn meg føler jeg at jeg har mer ansvar over henne..

har jeg gjort den rette tingen, eller var det dumt ?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg synes du har gjort det rette og tatt ansvar for henne. Du har overhodet  ikke gjort noe dumt som du trenger å ha dårlig samvittighet for.
Men dere to trenger kanskje å snakke om dette og hvis hun er så klar for sex som hun har gitt uttrykk for, kan dere jo prøve litt mer av det.
Sex er mye mer enn samleie og man starte litt forsiktig. Kanskje ligger dere bare nakne sammen noen ganger først, tar litt på hverandre og blir kjent med hverandres kropp. For de fleste er det også naturlig å kline og "pette" en stund, før man prøver seg på onani, munnsex og samleie. Dette er en rekkefølge som er ganske vanlig.

Dere bør også diskutere prevensjon som er viktig å ha tenkt gjennom, ikke minst første gangen. Da slipper dere bekymringer om en evt uønsket graviditet.

Lykke til:-)

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om vold?

Hvilke voldtekter er de vanligste?