Hopp til hovedinnholdet

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en 15 år gammel gutt og går i 10. Klasse. Jeg liker en jente som er 13 år og går i 8. Klasse. Vi har begge kjent værandre før ungdomsskolen. Jeg vet at hun liker meg, og jeg tror hun vet at jeg liker henne. Er der rart vis vi blir sammen ? Er det grei aldersforskjell?

Besvart 13.09.2018 18:46
 

Svar
Hei

Ta gjerne en kikk på artikkelen under, for gode tips og råd om dette spørsmålet. 

Ellers, tenker jeg at man må finne ut litt selv hva som er riktig. Så lenge begge er komfortable med hverandre, har nok ikke 2 år så mye å si. Det som har noe å si, er hvilke forventninger man har til forholdet. De kan være ulike hos dere. Kanskje dere bør snakke litt om hvordan forholdet bør være. Hun er yngre og har kanskje litt ulike ønsker enn deg. Men, mye kan også være likt. 

Se som sagt på artiklene under, for flere råd :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell