Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jente på 12 år her Jeg er ekstremt forelska i en gutt i klassen, og vi var sammen i fjor når han hadde spurt meg. Men han slo opp dagen etter.. liker han meg? Eller hvordan finner jeg ut av dette? Noe tips? Takk på forhånd(: håper på svart fort! Hjertelig hilsen jente på 12 år(:

Besvart 03.10.2018 11:38
 

Svar
Hei

Så koselig at du har forelsket deg. Det er vanskelig å si hva han føler ut ifra det du skriver, men jeg skal gi deg noen tips til hva du kan se etter. 

Først og fremst tror jeg det er viktig at du tar litt initiativ, og viser at du er interessert. Du kan gjerne flørte litt, og se hvordan han responderer på det. Jeg legger ved en nyttig artikkel. I tillegg legger jeg ved en artikkel med noen tegn til om han liker deg eller ikke - der tror jeg du kan finne mange gode tips. 

Vær deg selv, og ta initiativ. Det verste som kan skje er at han ikke føler det samme tilbake, og da var det kanskje ikke meningen at det skulle bli dere to. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? Husk at man ikke kan bli likt av absolutt alle. Hva kan du gjøre?

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse