Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i lære`n min. Hvordan få sakt det til han?.

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei det er en jente som er 17år er forelska i lærern  o han er veldig kjekk hvordan kan jeg si det til han at jeg er forelska i han jeg trenger han veldig i love him so much han er lærern min på norks fage

Besvart 13.10.2018 15:26
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no. Å føler seg tiltrukket av læreren fordi han er kjekk, eller få gode følelser for læreren fordi en føler seg sett og forstått er ikke forelskelse. Det er viktig å huske på at du kan ha gode følelser for et menneske som er god mot deg uten at det er en forelskelse. Gode, positive følelser ligner jo på hverandre, og kan derfor være litt vanskelig å skille. Følelsene styres av DINE tanker. Hvis du sier til deg selv at dette er bare  beundring, og kanskje prøver å glede deg over en som er kjekk og hyggelig, så vil følelsene dine forholde seg deretter. 'Programmer  inn' fornuftige tanker, så løser dette seg.
Hvis du våger, bestem deg for å se litt etter om det kunne være andre rundt deg, på din egen alder som også er litt kjekke... På den måten får du også et litt annet fokus.
For noen kan det å forelske seg i en som er litt uoppnåelig også være en trygg løsning, en øvelse i å kjenne litt på deilige, kriblende følelser, og være trygg på at det slett ikke blir noe kjæreste av dette. For noen er dette et av skrittene på veien mot å tørre å forelske seg i en som det kan bli noe med.
En lærer kan miste jobben om han/hun flørter med, eller har et forhold, til en elev. Det er ulovlig for læreren. En trener eller annen leder vil også få vanskeligheter hvis han/hun går inn i et kjæresteforhold med en han/hun er trener eller leder for. Dette gjelder uansett alder. Selv om treneren/læreren ikke er så mye eldre enn deg, vil et forhold gi alvorlige konsekvenser som å miste jobben eller aldri mer få lov til å fungere som lærer.
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell