Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har kjæreste, men fått følelser for eks-kjæresten min igjen.

account_circle

SPØRSMÅL

Slite me å tilgi meg sjølv for noke eg gjorde i sommerferien. Eg var sammen med ein gutt, N. Eg trenge litt space av og til. Ei lita stund gikk det ikkje so bra mellom oss, fordi før vi blei ilag var vi bestevenner. I sommerferien møtte eg en annen gutt, F. N skulle reise til USA den dagen. Sida eg og N krangla noken daga før han reiste, var eg sur på han. Så da eg blei kjent med F, visste ikkje eg ka eg tenkte på og slo opp med N. D kunne gått på en bedre måte. Eg var skikkelig frekk, såret han. Ei lang stund snakka ikkje eg og N ilag, og eg blei ilag med F. Eg e fortsatt ilag med F, men eg og N har begynt å snakke ilag igjen. Closer than ever. N innrømte at han fortsatt liker meg, og ein liten del av meg lika han tilbake. Igår satt vi på buss ilag og det var mørkt. Vi snakka mykje og han hadde armen rundt meg osv og eg lente meg meir mot han. Vi kyssa ikkje, men begge visste vi gikk over streken. Har følelser for begge. E forvirra. Vil ikke såre elr miste noken av dei... Hjelp..

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer