Hopp til hovedinnholdet

Men nå er han 18 og jeg 14, det hører liksom litt rart ut. Han er myndig nå, og jeg er bare ett barn.

Jente 14 år
 

Spørsmål
Heisann...:)
Jeg er en jente på 14 som har vært sammen med en gutt i nesten 6 måneder. Jeg er utrolig glad i ham. Når vi ble sammen var jeg 13 og han 17, han var litt umoden for alderen, og jeg ganske moden, så det passa egentlig gankse bra. Men nå er han 18 og jeg 14, det hører liksom litt rart ut. Han er myndig nå, og jeg er bare ett barn. Han har aldri fått meg til å gjøre noe jeg ikke har hatt lyst til, og det lengste vi har gått er ganske intens klining, hvis du skjønner... Men jeg er bare redd for at han snart vil ha lyst til å gå lengre. Jeg er 100% sikker på at han ikke kommer til å presse meg til å gjøre noe, men tror du kanskje at han vil begynne å synes at det er litt kjedelig å være sammen med meg? Er aldresforskjellen kanskje litt for stor..?
Takk på forhånd..:)
Klem
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei du!
Jeg synes du er klok og fornuftig som stiller spørsmål ved aldersforskjellen deres. Alikevel er det bare du som kan avgjøre om forholdet deres har en fremtid eller ikke. Du skriver at han ikke kommer til å presse deg til å gjøre noe du ikke vil. Samtidig er det naturlig om en gutt på 18 år ønsker seg sex. I deres situasjon er dette faktisk ulovlig siden du er under den seksuelle lavalder.

Jeg synes du skal finne en voksne å diskutere dette med. Da får du muligheten til å fortelle litt mer, og få en annen vurdering av saken. Du kan forsøke helsesøster på skolen eller de på helsestasjon for ungdom.

Lykke til! Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om chatting?

Wow er forkortelsen på et verdensfenomen i spillverdenen. Hva står det for?