Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ossen skal jeg få han til å skjønner at jeg har blitt UTROLIG gla i han og at han betyr utrolig mye for meg, uten at jeg må fortelle det ..

account_circle

SPØRSMÅL

jeg er sammen med en gutt , vi har vært sammen i kanskje 3 månder nå eller no ..
jeg har blitt UTROLIG gla i han .. men vi står som regel bare stille .. kommer aldri videre, men det er ikke det jeg skal fram til.. men jeg har fortalt litt hemmligheter , foreksempel: at jeg røyker osv .. jeg trur det er bra får han å vite at jeg stoler på han , å at det kan gjøre forholde vårt enda sterkere, men jeg trur egentlig ikke at han skjønner hvor mye han betyr for meg.. fordi jeg har blitt utrolig gla i han .. og elsker deg er sterke ord, å jeg sier bare det til bestevennina mi, til han sier jeg bare gla i deg og gir han et kyss hver dag etter skolen er ferdig osv .. men ossen skal jeg få han til å skjønner at jeg har blitt UTROLIG gla i han og at han betyr utrolig mye for meg, uten at jeg må fortelle det .. jeg vil ikke akkurat fortelle det liksom .. men gjøre ting slik han til slutt skjønner det .. kan dere hjelpe meg? :)
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer